Clubkampioenschap

6 april 2019

Wat een geweldige dag is het clubkampioenschap van onze actieve Menclub De Lange Boom weer geweest!

Op het prachtige terrein van Aart en Nel van de Kamp, verzamelden ‘s-ochtends alle pony’s, paarden en het bijbehorende zootje (in positieve zin). Bij een lekkere kop koffie werden er ter plekke nog grooms gecharterd, waardoor er heel vernieuwende (tijdelijke) teams ontstonden, soms wisselden rijders en grooms halverwege de wedstrijd van plek, pony’s en paarden werden soms zelfs van elkaar geleend.
Het was “maar” een clubkampioenschap maar er werd gereden of er een gouden plak vanaf hing!

Na afloop was er tijd genoeg om de paarden en pony’s weer lekker naar huis te brengen alvorens de pan aangestoken werd om lekkere broodjes met verse hamburgers en beenham te maken en te versnaperen maar ook het gouden vocht stroomde rijkelijk uit de tap. Zittend rond de gezellige vuurkorven werd het langzaam donker, waarna er met veel gekkigheid weer ontzettend veel gelachen is!

Eigenlijk doen de uitslagen er niet eens toe, het feit dat het eerder genoemde zootje, zo met elkaar kan samenwerken, organisatorisch gezien maar ook strijdlustig gezien maakt dat het gewoon weer een super georganiseerde en beregezellige dag en avond was waardoor iedereen met “een winst gevoel” naar huis ging!

Noteer vast in je agenda, hoort en zegt voort, volgend jaar zijn er op 4 april 2020 opnieuw clubkampioenschappen!

De uitslag van deze mooie dag is hier te vinden.

Uitslag Clubkampioenschappen 2019

Verenigingen

Sponsoren