Menindoor Nijkerk 2019 groot succes

Ook dit jaar hebben we Menindoor Nijkerk met z’n allen weer tot een geweldig succes gemaakt. Een evenement waar we als vereniging trots op mogen zijn.
Wat een mooie sport en wat was het soms spannend. Deelnemers, sponsors en publiek, iedereen heeft genoten en we hebben veel lovende reacties ontvangen. Veel mensen in binnen- en buitenland hebben ook  thuis kunnen genieten van de finale via livestream. Bussen vol (internationaal) bezoekers hebben de indoor bezocht en reageren zeer enthousiast. Er heerste een geweldige sfeer met veel gezelligheid.Rijders, sponsoren en bezoekers blij, wij blij!!! En dat alles door de enorme inzet van zoveel vrijwilligers, voor, tijdens en na afloop van de indoor. Een ieder die een steentje heeft bij gedragen aan dit grote succes, HEEL HARTELIJK DANK!!!

Met vriendelijke groeten,
Commissie Menindoor Nijkerk

Verenigingen

Bord Sponsoren