Inschrijven

Wedstrijdsecretariaat menclub “De Lange Boom”

Mirjam Boom Tel.: 06-30012270

E-mail: menindoor.nijkerk@gmail.com

Menindoor Nijkerk  1 – 2 – 3 NOVEMBER 2018

Beste Menners,

Hierbij nodigen wij u uit deel te nemen aan Menindoor Nijkerk op 1, 2 en 3 november a.s. in manege Luxool te Nijkerk.

De wedstrijd bestaat uit twee parcoursen en een finale parcours. In het parcours worden 3 hindernissen verwerkt. De Tandem pony’s zullen 2 keer het tweede parcours rijden. Voor de vierspan paarden wordt het parcours aangepast. Van de hoogst geplaatsten over de 2 parcoursen komt minimaal 1 op de 4 combinaties per rubriek terug in de finale, met een maximum van 10 per rubriek.  Alle finalisten starten met een schone lei. Op zaterdagavond vindt de finale plaats van alle rubrieken. Het prijzengeld is alleen in de finale te verdienen en alle finalisten komen in aanmerking voor een prijs.

Wedstrijdindeling:

Donderdag

Enkelspan paard               aanvang ± 13.00 uur

Tandem Pony                     aanvang ± 20.30 uur

Vrijdag

Enkelspan pony                  aanvang ±   8.30 uur

Tweespan pony                   aanvang ±  15.40 uur

Zaterdag

Vierspan pony                    aanvang  ±  10.00 uur

Tweespan paard                 aanvang  ± 12.55 uur

 

Deze wedstrijd is opengesteld voor startgerechtigde leden van de KNHS. Er wordt gereden onder het discipline reglement mennen/wedstrijdreglement Minimarathon van de KNHS. Er is geen hobby- en jeugd rubriek. Er moeten 6 deelnemers per rubriek starten om aan de finale deel te kunnen nemen. De organisatie is gerechtigd om bij minder deelnemers dan zes, wijzigingen aan te brengen, zoals het samenvoegen van rubrieken of het laten vervallen van rubrieken. Hiervan wordt u tijdig op de hoogte gebracht.

Met de inschrijving voor deze wedstrijd geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens de wedstrijd voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De wedstrijdorganisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.

Inschrijven kan tot 4 oktober uitsluitend via onderstaande link:

https://goo.gl/forms/vWtaVsqrSYgQ72RV2

De deelnemer dient in het bezit te zijn van een geldige startpas in de rubriek waarin hij/zij rijdt en een geldige WA-verzekering te hebben die schade tijdens de wedstrijd dekt.

Voor aanvang van de wedstrijd dient u een geldig paspoort per paard/pony te tonen op het secretariaat.

Het is mogelijk dat er een I&R controle plaatsvind tijdens de wedstrijd.

Indien u niet aan bovenstaande voldoet, wordt u van deelname uitgesloten en vervalt de vergoeding aan de organisatie.

LET OP: rijders van Mendistrict Oost kunnen zich tijdens Menindoor Nijkerk selecteren voor deelname aan De Strijd der Districten welke verreden wordt op zondag 3 februari 2019. Verdere informatie hierover kunt u t.z.t. vinden op: www.knhsmendistrictoost.

Inschrijfgeld is € 30,00 per deelnemer. U ontvangt een programmaboekje thuis. De startlijst kunt u 2 weken voor de wedstrijd vinden op www.startlijsten.nl of op www.menclubdelangeboom.nl

Wij hebben zin in de 22ste  Menindoor Nijkerk, U ook !

Graag tot ziens in Nijkerk.

Met vriendelijke groet,

Organisatie Menindoor Nijkerk

 

Deel dit bericht:

Verenigingen

Sponsoren