Menindoor Nijkerk

Wedstrijdsecretariaat menclub “De Lange Boom”                                                                               

Mirjam Boom Tel.: 06-30012270

E-mail: menindoor.nijkerk@gmail.com

 

Menindoor Nijkerk  2 – 3 – 4 NOVEMBER 2023

 

Beste Menners,

 

Hierbij nodigen wij u uit om in te schrijven voor deelname aan Menindoor Nijkerk op 2, 3 en 4 november a.s. in manege Luxool te Nijkerk.

De wedstrijd bestaat uit twee parcoursen en een finale parcours. In het parcours worden 3 hindernissen verwerkt. Van de hoogst geplaatsten over de 2 parcoursen komt minimaal 1 op de 4 combinaties per rubriek terug in de finale, met een maximum van 10 per rubriek. Alle finalisten starten met een schone lei. Op zaterdagavond vindt de finale plaats van alle rubrieken. Het prijzengeld is alleen in de finale te verdienen en alle finalisten komen in aanmerking voor een prijs.

 

Wedstrijdindeling:

Donderdag Enkelspan paard             aanvang ± 14:00 uur                             

Vrijdag      Enkelspan pony              aanvang ±   8:30 uur  

                  Tweespan pony               aanvang ± 15.30 uur

Zaterdag   Tandem Pony                 aanvang ±   8:30 uur

                  Vierspan pony                aanvang ±   9:30 uur                       

                  Tweespan paard             aanvang ± 13:15 uur

Afhankelijk van de inschrijvingen kan het zijn dat de rubriek tandem pony verplaatst wordt naar de donderdagavond. Hiervan wordt u ruim op tijd op de hoogte gebracht.

                    

Deze wedstrijd is opengesteld voor KNHS leden met een geldige startpas. Er wordt gereden onder het disciplinereglement mennen/wedstrijdreglement Minimarathon van de KNHS. Er is geen impuls- en jeugd rubriek. Er moeten minimaal 6 deelnemers per rubriek starten om aan de wedstrijd deel te kunnen nemen. De organisatie is gerechtigd om bij minder dan 6 deelnemers wijzigingen aan te brengen, zoals het samenvoegen van rubrieken of het laten vervallen van rubrieken. Hiervan wordt u tijdig op de hoogte gebracht.

Met de inschrijving voor deze wedstrijd geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens de wedstrijd voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en online publicaties. De wedstrijdorganisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.

 

Inschrijven kan tot 14 oktober uitsluitend via onderstaande link:

Klik hier om in te schrijven

Inschrijfgeld is € 30,00 per deelnemer. Wij verzoeken u dit bedrag over te maken op   bankrekeningummer: NL29RABO 0347 8354 22 t.n.v. Manege Luxool o.v.v. naam menner en rijtuignummer. Na ontvangst van het inschrijfgeld ontvangt u binnen 5 dagen een definitieve bevestiging van inschrijving, waaruit duidelijk zal worden of je verzekerd bent van een startplek, of op de wachtlijst terecht bent gekomen.

Buitenlandse deelnemers let op!! Graag een foto maken van de betaalopdracht en deze sturen naar menindoor.nijkerk@gmail.com of via de app naar +31630012270. Dit i.v.m. dat de betalingen vanuit het buitenland voor ons niet direct zichtbaar zijn. Zo kunnen wij voorkomen dat jullie misschien onterecht op de wachtlijst komen.

 

De deelnemer dient in het bezit te zijn van een geldige startpas in de rubriek waarin hij/zij rijdt en een geldige WA-verzekering te hebben die schade tijdens de wedstrijd dekt.

Voor aanvang van de wedstrijd dient u een geldig paspoort per paard/pony te tonen op het secretariaat.

Het is mogelijk dat er een I&R controle plaatsvindt tijdens de wedstrijd.

Indien u niet aan bovenstaande voldoet, wordt u van deelname uitgesloten en vervalt de vergoeding aan de organisatie.

 

De startlijst kunt u 2 weken voor de wedstrijd vinden op www.startlijsten.nl op www.menclubdelangeboom.nl of op Hoefnet

 

Graag tot ziens bij de 26ste Menindoor Nijkerk !!

 

Met vriendelijke groet,

Organisatie Menindoor Nijkerk

Verenigingen

Bord Sponsoren