Inschrijven

Wedstrijdsecretariaat menclub “De Lange Boom”

Mirjam Boom Tel.: 06-30012270

E-mail: menindoor.nijkerk@gmail.com

 

Menindoor Nijkerk  3 – 4 – 5 NOVEMBER 2022

 

Beste Menners,

 

Hierbij nodigen wij u uit om in te schrijven voor deelname aan Menindoor Nijkerk op 3, 4 en 5 november a.s. in manege Luxool te Nijkerk.

De wedstrijd bestaat uit twee parcoursen en een finale parcours. In het parcours worden 3 hindernissen verwerkt. Van de hoogst geplaatsten over de 2 parcoursen komt minimaal 1 op de 4 combinaties per rubriek terug in de finale, met een maximum van 10 per rubriek. Alle finalisten starten met een schone lei. Op zaterdagavond vindt de finale plaats van alle rubrieken. Het prijzengeld is alleen in de finale te verdienen en alle finalisten komen in aanmerking voor een prijs.

 

Wedstrijdindeling:

Donderdag       Enkelspan paard                      aanvang ± 14:00 uur

Vrijdag             Enkelspan pony                       aanvang ±   8:30 uur

Tweespan pony                       aanvang ± 15.30 uur

Zaterdag          Tandem Pony                          aanvang ±   8:30 uur

Vierspan pony                         aanvang ±   9:30 uur

Tweespan paard                      aanvang ± 13:15 uur

Afhankelijk van de inschrijvingen kan het zijn dat de rubriek tandem pony verplaatst wordt naar de donderdagavond. Hiervan wordt u ruim op tijd op de hoogte gebracht.

 

Deze wedstrijd is opengesteld voor KNHS leden met een geldige startpas. Er wordt gereden onder het disciplinereglement mennen/wedstrijdreglement Minimarathon van de KNHS. Er is geen impuls- en jeugd rubriek. Er moeten minimaal 6 deelnemers per rubriek starten om aan de wedstrijd deel te kunnen nemen. De organisatie is gerechtigd om bij minder deelnemers dan zes, wijzigingen aan te brengen, zoals het samenvoegen van rubrieken of het laten vervallen van rubrieken. Hiervan wordt u tijdig op de hoogte gebracht.

Met de inschrijving voor deze wedstrijd geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens de wedstrijd voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en online publicaties. De wedstrijdorganisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.

 

Inschrijven kan tot 15 oktober uitsluitend via onderstaande link:

Klik hier om in te schrijven

 

Inschrijfgeld is € 30,00 per deelnemer. Wij verzoeken u dit bedrag over te maken op bankrekeningummer: NL29RABO 0347 8354 22 t.n.v. Manege Luxool o.v.v. naam menner en rijtuignummer. Na ontvangst van het inschrijfgeld ontvangt u binnen 5 dagen een definitieve bevestiging van inschrijving, waaruit duidelijk zal worden of je verzekerd bent van een startplek, of op de wachtlijst terecht bent gekomen.

 

De deelnemer dient in het bezit te zijn van een geldige startpas in de rubriek waarin hij/zij rijdt en een geldige WA-verzekering te hebben die schade tijdens de wedstrijd dekt.

Voor aanvang van de wedstrijd dient u een geldig paspoort per paard/pony te tonen op het secretariaat.

Het is mogelijk dat er een I&R controle plaatsvindt tijdens de wedstrijd.

Indien u niet aan bovenstaande voldoet, wordt u van deelname uitgesloten en vervalt de vergoeding aan de organisatie.

 

De startlijst kunt u 2 weken voor de wedstrijd vinden op www.startlijsten.nl op www.menclubdelangeboom.nl of op Hoefnet

 

Graag tot ziens bij de 25ste Menindoor Nijkerk !!

 

Met vriendelijke groet,

Organisatie Menindoor Nijkerk

 

 

Verenigingen

Bord Sponsoren